Results 1 to 11 of 11

Thread: seculauncher: failed to start application. [9000] -> 0x00000002

  1. #1
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    88

    Default seculauncher: failed to start application. [9000] -> 0x00000002

    And no I didn't pirate.

    Been working fine and all of a sudden it wont load up.
    The Blackest Night falls from the skies, the darkness grows as all light dies, we crave your hearts and your demise, by my Black Hand, the dead shall rise!

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Farnborough, UK
    Posts
    33

    Default

    I guess you could try re-downloading it to see if that fixes it. Not very good I know, but it might get you running again?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    88

    Default

    Bah. I was really hoping I wouldn't have to do that... I'll give it a shot anyway
    The Blackest Night falls from the skies, the darkness grows as all light dies, we crave your hearts and your demise, by my Black Hand, the dead shall rise!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    don't ask
    Posts
    218

    Default

    Are you running a virt drive like deamon tools, your gonna need to disable that. turn it 100% off.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1

    Default

    PC
    thanx to the fuy who told me the way in another forum....all u need to do is
    # download the dll file from this url
    http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?msvcr71
    # then paste it in windows/system folder( instead of the binaries folder in C:/eidos)
    # and click the game icon on ur desktop
    # if u have other problems download the crack from reloaded and the paste the crack in the binaries folder and the dll file in the system folder in C:/
    thats all and it should work perfectly
    IF there are any other problems send me a mail at
    monish_2808@ yahoo.com
    and i'll try to get the problem sorted out......

  6. #6
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14

    Default

    Quote Originally Posted by jak3farr3ll View Post
    PC
    thanx to the fuy who told me the way in another forum....all u need to do is
    # download the dll file from this url
    http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?msvcr71
    # then paste it in windows/system folder( instead of the binaries folder in C:/eidos)
    # and click the game icon on ur desktop
    # if u have other problems download the crack from reloaded and the paste the crack in the binaries folder and the dll file in the system folder in C:/
    thats all and it should work perfectly
    IF there are any other problems send me a mail at
    monish_2808@ yahoo.com
    and i'll try to get the problem sorted out......
    Hi, I did everything what you've said and the problem is still there.
    I even played the whole game(finished), and started new one without any problems at all and all of a sudden I keep getting that error..
    any tips?

  7. #7
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    14

    Default

    It worked downloading crack patch, but now when I enter a game, it's 1.0 version not 1.1. And my save game which was on 99% first and around 30% are now corrupted..

  8. #8
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    1

    Default

    1) installed batman arkham asylum
    2) installed crack to the binaries folder
    3) downloaded msvcr71.dll and copied it to my windows/system32 folder (set to read-only / hidden)

    still getting the seclauncher 9000 error

    soo....

    since i'm using win7 64 bit OS and did some research

    i downloaded mscvr71.dll AND mscvp71.dll and copied them to my windows/sysWOW64 folder

    aaannnnndd

    still i get this stupid error


    WHAT AM I DOING WRONG

    im using a laptop with a dedicated video card HP pavilion dv6 with an ATI video card


    now what I don't understand is that on my last laptop the game ran but since it
    was a presario with intergrated graphics the framerate was so bad the game was unplayable.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    327

    Default

    According to google, the Seculauncher 00000002 error can happen when trying to run the game via a desktop icon that you created from the wrong exe file.

    Copy the shortcut from the Start menu (XP) or the Games menu (Vista) to the desktop instead and try that?

  10. #10
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    3,056

    Default

    Quote Originally Posted by edublz View Post
    WHAT AM I DOING WRONG
    Well, I'm no expert, but from what I gathered with your post, you're trying to illegally play the game and the SecuROM which attempts to prevent that is well...preventing you from playing the game. Re-install the game and this time...do it without breaking the law.

    Oh, and a bit of advice, don't announce on here that you do stuff like that, it's grounds for a perma-ban. Welcome to the forums
    PSN: Nemesis296
    XBL/GFWL: HyperN3mesis

  11. #11
    Join Date
    May 2012
    Posts
    1

    Default

    i got my problem solved by watching this video n doing a little fix.. if u have 9000 error. this well be done soon then....
    http://www.youtube.com/watch?v=WKQudORuVcU (THIS SHOULD FIX THE ERROR CODE 9000)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •