Results 1 to 14 of 14

Thread: commando running too fast

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    Default commando running too fast

    I installed commandos behind enemy line on my new pc and it was running way too fast? how do I slow the game down? tried properties to change some settings but had no joy. any ideas???

    cheers

  2. #2
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    333

    Default

    You'll need to get a system slow down program. You can find them by googling it.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    110

    Default

    hi

    quoted from c3zone:

    "These programs will allow you to slow your computer down, so you can play Commandos BEL on your fast modern computer, at a playable speed. Just choose the one that suits you best."

    TURBO: http://chq.gamemod.net/Files/BEL/turbo.zip
    SLOWDOWN: http://chq.gamemod.net/Files/BEL/SlowDown.zip
    CPU GRAB: http://chq.gamemod.net/Files/BEL/CPU_Grab.zip

  4. #4
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    4

    Default

    Just in terms of an update for this thread and anyone new trying to search for the answer.

    Get turbo above AND cpu grab.

    Run Cpu grab at 90-100 depending on your cpu and Turbo at 50%.

    Commandos then works a treat at its original speed. (dont forget to go to full resolution though)

    Advanced commandos players can just use turbo only at around 5% and it is still quite playable.

    Note that even though it runs quite quick the entire game is consistantly sped up so the commandos run quicker, hide quicker etc...

    Happy Sneaking

  5. #5
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    1

    Default

    When i loadthe game i can see the main characteres....i tried all the slowdown programms but nothing ....i can here the sound exellent but cant see the game on my screen ....can some one help me why this is happening? Does someone think what am i doing wrong? Please inform as soon as possible

  6. #6
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Belgium
    Posts
    3,759

  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2

    Default Display problem

    Quote Originally Posted by pokoliko View Post
    When i loadthe game i can see the main characteres....i tried all the slowdown programms but nothing ....i can here the sound exellent but cant see the game on my screen ....can some one help me why this is happening? Does someone think what am i doing wrong? Please inform as soon as possible
    I know this is an old post, but I had that problem to start off with, game loaded and I could hear the music but nothing showed on the screen but black, was doing this on my xp and win7 computer, you have to run the game in win95/98 compatibility for it to display right, atleast that fixed my problem.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2

    Default

    Need help. I am with Windows 7 and CPU Intel Core i7-720QM, and i cant slow down Commandos Behind enemy lines. I try "Turbo", "CPU grab" and "Slowdown" at the same time on the lowest scales and there is no result, the game is still super fast! Please help!

  9. #9
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Austria
    Posts
    70

    Default

    You'll find a Speed Fix for Commandos BEL here: http://forums.steampowered.com/forum....php?t=1331567

  10. #10
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2

    Default

    Thanks!!! The first fix is working perfectly!

  11. #11
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    1

    Default

    Hiii andrew this is great man. Your suggested advice is working properly. I was struggling the problem that, it was running way too fast. Your answer give me the new way. Thanks.
    ================
    Savings

  12. #12
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    1

    Default

    One of the fixes didn't work for me, the second one fortunately did. Glad i've found the solution to the issue. Guys, thank you!
    Last edited by Sploofin; 05-10-2012 at 10:21 PM.

  13. #13
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    38

    Default

    For people whose having speed problem in Behind Enemy Lines, i found this in this forum..its the most convenient and stable tool for Behind Enemy Lines...

    Here's the link:

    http://freefile.kristopherw.us/uploa...bel-loader.rar

    OR

    http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=82312

    The name of the Tool is BEL Loader, specifically designed to run Behind Enemy Lines. (Credits to MySoft for creating such a useful tool)

    I post this on the 22nd November 2011. If the link doesnt work in the future..Pls Dont blame me.

  14. #14
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    1

    Default

    Hi thanks a lot the program fuctions very good on w7 64 bits but when I installed it I lost the sound of the game do you know why?... I just can hear the videos but not the voices of the soldiers neither music neither sound running game... HELP ME

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •