Results 1 to 4 of 4

Thread: Thier 2 movies not playing

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    Default Thier 2 movies not playing

    Bought this game last night at Big Lots Seems cool, I remembered hearing about it years ago. Anyways I couldn't get it to play at first. Reading some of the posts on this forum, I set its affinity to only use one CPU. Ok now I get it t play. Great.. issue is.. none of the movies play. I know they are supposed to be there, it's a blank screen and then it assumes I know things I don't

    Any tips on getting the movies to play?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Northwestern Oregon
    Posts
    6,071

    Default

    Open the GAME DISC. Find IV5PLAY.EXE Put it on the desktop (COPY/PASTE) and run it before you start the game.

    I presume you are running XP. The drivers sometimes don't fire up in XP.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Land of Enchantment
    Posts
    2,698

    Default

    Movies get stuck in XP SP2. In addition to installing the codecs, some other fixes may be necessary. Look here and scroll down for several entries. You probably need to do the regsrvr32 permanent fix. With that, you don't have to install the codecs every time.

    http://www.ttlg.com/forums/showthrea...t=75031#movies

  4. #4
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    Default

    Thank you! The regsrvr32 permanent fix did the trick!

    Genuinely appreciate it both of you

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •