Eidos Forums

Go Back   Eidos Forums > Current Games > Just Cause > Just Cause - Technical Forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-20-2006, 07:55 AM
bentdement bentdement is offline
New Player
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Default cant install just cause

when ever i try to install just cause i get the following error report:

an error has occured while running the setup
please make shure you have finished any previous setup and closed other appilcations
Error Code: -5009 : 0x8002802b
Error Information:
>Ctor\ObjectWrapper.cpp (163)
>Ctor\ObjectWrapper.cpp (391)
>Kernel\Component.cpp (1163)
>Kernel\CABFile.cpp (384)
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (1526)
PAPP:Just Cause
PVENDOR:Eidos (http://www.eidos.com/support.html)
PGUID:C9E270CC-AE42-4BD8-B9C6-1EB3A8657FF5
$11.0.0.28844
@Windows XP Service Pack 2 (2600) BT_OTHER 55456.19


iam not quite shure what to make of this, and iam not quite shure what to do.
my computer is more than capable to play the game so it shouldt pose any problem. does anyone of you have a soloution to this problem,

thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-20-2006, 08:32 AM
Maxx_Fire Maxx_Fire is offline
Gamer
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 84
Default

try this:
  • Open 'My Computer'
  • Open the 'Program Files' folder
  • Open the 'Common files' folder
  • Look for the 'Installshield' folder and left click on it once
  • Press F2 and scroll to the end of the line and put an X
  • Press enter
  • Try running the installer for the game again

It basically re-installs the Installshield folder again which normally gets you round this problem! Hope it works
Reply With Quote
  #3  
Old 10-20-2006, 08:38 AM
bentdement bentdement is offline
New Player
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 2
Default

thanks a bunch man, works great now, i was beginning to give up lol
Reply With Quote
  #4  
Old 10-20-2006, 08:46 AM
Maxx_Fire Maxx_Fire is offline
Gamer
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 84
Default

No probs
Reply With Quote
  #5  
Old 12-13-2006, 07:26 PM
ghost_301 ghost_301 is offline
New Player
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 1
Default I have the almost similar error ...

I got the almost identical error with the error met by the post starter while i am installing the just cause demo . My error code is -5001 , stating that setupdll/setupdll.cpp (390) , and the installation quit. I tried to rename the install shield folder but seems still the same ... Any solution please ? I really wish to try this game before i buy this .... Thanks ...
Reply With Quote
  #6  
Old 03-27-2010, 10:15 PM
lost1 lost1 is offline
New Player
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Default i have another problem

I have installed the game perfectly and i have installed also c++ when it says it in the finish of setup.After that i go to the game and says the language at left.I press english and launch but when i press launch it doesn't show me the screen where it plays

i have windows vista home premium
intel core i7
and nvidia geforce 9800 gt

how can it show me
i have installed it

(sorry for poor english)

I HAVE JUST CAUSE 2!

Last edited by lost1; 03-27-2010 at 10:32 PM.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-16-2011, 12:45 AM
Rehman Daha Rehman Daha is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Default

@ Max Fire
plz tell me it is not working it is still stop and it is not running plz tell me wht i do...??

can u pla tell me all that with detail of just cause error while installing
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 06:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.