Eidos Forums  

Go Back   Eidos Forums > Current Games > Deus Ex: Human Revolution > DX:HR General Discussion

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #26  
Old 09-15-2011, 07:02 PM
tar73 tar73 is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 14
Default

Quote:
Originally Posted by lapdragon View Post
I'll try to put one out later tonight, and update both this thread and the gamespot one.
Thats great news lapdragon. Keep up the good work.
Reply With Quote
  #27  
Old 09-15-2011, 11:36 PM
lapdragon lapdragon is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default

(deleted)

I've updated my post on the first page of this thread - please grab the updated files from there! :-)

Last edited by lapdragon; 09-23-2011 at 08:31 AM.
Reply With Quote
  #28  
Old 09-17-2011, 03:14 AM
tar73 tar73 is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 14
Default

Thanks again lapdragon. Everything is working great now
Reply With Quote
  #29  
Old 09-17-2011, 03:53 PM
Weyland Yutani Weyland Yutani is offline
Gamer
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 81
Default

Thanks for the work i love it i hated to let my crap in my room at chiron building. I sell all unesecary stuff because i cant use later mods with my unpatched Game. Patches makes my Game unstable so i use it Offline. My favourite would like Large Stack, Small Weapons but thats not important i like the old too. Really thanks great Job
Reply With Quote
  #30  
Old 09-22-2011, 03:47 PM
JJ509 JJ509 is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Location: Columbus, Ohio
Posts: 13
Default

They just came out with an update today and the mod no longer works :'(

I'm done playing until the inventory mod is brought back for 1.2.633
Reply With Quote
  #31  
Old 09-22-2011, 08:14 PM
lapdragon lapdragon is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by JJ509 View Post
They just came out with an update today and the mod no longer works :'(
I'm done playing until the inventory mod is brought back for 1.2.633
All patches are updated and uploaded - the URLs have changed for several of them!

I've updated my post on the first page of this thread to reflect the changes.

Last edited by lapdragon; 09-23-2011 at 08:31 AM.
Reply With Quote
  #32  
Old 09-25-2011, 03:34 AM
deadlygun deadlygun is offline
Gamer
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 61
Default

lapdragon , i installed your mod and debug mode has stopped working. any idea why ?
Reply With Quote
  #33  
Old 09-25-2011, 04:17 AM
lapdragon lapdragon is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by deadlygun View Post
lapdragon , i installed your mod and debug mode has stopped working. any idea why ?
Three theories come to mind - more likely than not, you've been hit by either #1 or #2.

1.) You were running an old copy of the Debug mod that used the patch0.000 file instead of the new one that uses patch1.000
2.) You didn't notice that Steam auto-updated DX:HR and has overwritten your copy of the debug mod.
3.) Gibbed put out a new one and is using patch0.000 again, in which case our mods will conflict.

I'd check out the thread for the Debug mod, and see if you're running the correct version of his mod for DXHR v1.2.633.
Reply With Quote
  #34  
Old 09-25-2011, 06:43 AM
deadlygun deadlygun is offline
Gamer
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 61
Default

i am not sure what i did . but it works now
Reply With Quote
  #35  
Old 10-19-2011, 10:50 PM
Solidino Solidino is offline
Gamer
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 60
Default

there will be a new update of inventory, for the new patch?
Reply With Quote
  #36  
Old 10-20-2011, 10:14 AM
xtal191 xtal191 is offline
New Player
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
Default

Does it this work with the DLC too??
Reply With Quote
  #37  
Old 10-20-2011, 01:47 PM
lapdragon lapdragon is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default

1.) It should work fine with the existing steam versions of DX:HR - the new patch just dropped in a new patchfile, but didn't change the old ones I don't believe.

2.) I will take a look at the DLC this weekend, to see if I need to make a version for it. Just from looking at the base files, I expect that while it is possible to mod the files needed, I don't know if we'll be able to just drop in the mod the way we've been used to. Presently for DX:HR I mod the official patch to add in my changes, but as there's no patch for DX:HR-TML, I can't do that. I will see what I can do tho :-)
Reply With Quote
  #38  
Old 10-25-2011, 06:05 AM
M_Lauziere M_Lauziere is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
Default

Would it be possible to mod it so it stacks weapons?
Reply With Quote
  #39  
Old 11-08-2011, 06:09 AM
omensa omensa is offline
New Player
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Default

lapdragon is the same mod available for MISSING LINK as well?
Reply With Quote
  #40  
Old 11-08-2011, 08:38 AM
lapdragon lapdragon is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by omensa View Post
lapdragon is the same mod available for MISSING LINK as well?
Not yet, I'm sorry to say - I've actually made the mod, but it can only work if I mod the base TML bigfile.000 file. While this isn't particularly difficult for me to do, the bigfile is (as the name implies) too big to upload anywhere. In order for me to share the mod I'd have to upload the changes I've made somewhere and then put up instructions on how to unpack, patch, and then repack the bigfile.000. The process as I said isn't particularly difficult, but for somebody who has no experience with the Deus Ex extraction tools it would be somewhat complex, and I'm not willing to support the process for the dozens of people would undoubtably need assistance.

Once Eidos patches TML, I can release the mod the same way I've released the previous one, but until then we're all kinda stuck.
Reply With Quote
  #41  
Old 11-08-2011, 02:07 PM
omensa omensa is offline
New Player
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by lapdragon View Post
Not yet, I'm sorry to say - I've actually made the mod, but it can only work if I mod the base TML bigfile.000 file. While this isn't particularly difficult for me to do, the bigfile is (as the name implies) too big to upload anywhere. In order for me to share the mod I'd have to upload the changes I've made somewhere and then put up instructions on how to unpack, patch, and then repack the bigfile.000. The process as I said isn't particularly difficult, but for somebody who has no experience with the Deus Ex extraction tools it would be somewhat complex, and I'm not willing to support the process for the dozens of people would undoubtably need assistance.

Once Eidos patches TML, I can release the mod the same way I've released the previous one, but until then we're all kinda stuck.
aaawwwww! now dat sucks! i'm nearly half way in d game and terribly missing ur mod. god know WHEN eidos is gonna release a patch for TML.

u're rite about d size of bigfile.000 though, its 1.6gigs. but u may post a step by step guide on using DX:HR tools for ppl familiar wid the tools, n i'm sure alot of ppl will help in giving out support :-)
Reply With Quote
  #42  
Old 11-28-2011, 03:07 AM
zonk zonk is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
Default

first of all, thank you for this great mod
since DX:HR TML is out i'm daily checking this board for updates.

in DX:HR i used the Huge Stacks, Small Weapons and additional Gibbets Debugmenu Mod.
i just compared the original and modified patches using gibbets tools.

as far as i see only the pickup_database.drm and Bigfile.xml are modified (in gibbets mod globaloutershell.drm & globalscaleformdatabase.drm).
I opened them in the DRM Editor, but i seem to be too stupid to see what effects what..


i bet you would do most of us a great favour if you could upload only your modified files for TML (maybe also the debug menu?), so we could easily modify our .Big-files
Reply With Quote
  #43  
Old 12-13-2011, 04:39 PM
xaduha xaduha is offline
Gamer
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 657
Default


(click image to enlarge)
"Huge stacks and small weapons". Is there some weapon that I missed?
"Must have" mod.

Cheats were used for AUDs, PEPS ammo, Nuke programs.
__________________
Relics
Dota 2 invites left: 16
Reply With Quote
  #44  
Old 12-16-2011, 04:05 AM
Goodfeller Goodfeller is offline
Gamer
 
Join Date: Dec 2011
Location: UK
Posts: 33
Default

Just installed huge stacks and small weapons. Very very very happy.

Big thanx.
Reply With Quote
  #45  
Old 01-15-2012, 05:32 PM
Jazcat Jazcat is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 1
Default

Will these work with version 1.3.643.1 ?
Reply With Quote
  #46  
Old 01-15-2012, 10:35 PM
Ilves's Avatar
Ilves Ilves is offline
Protagonist
 
Join Date: Nov 2008
Location: Netherlands
Posts: 1,339
Default

Gosh dangit, this mod would take away some of my top 5 frustrations with this game. Yay consoles! ;p
Reply With Quote
  #47  
Old 01-16-2012, 12:11 PM
lapdragon lapdragon is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default

Quote:
Originally Posted by Jazcat View Post
Will these work with version 1.3.643.1 ?
Check the "modified" date on your patch0.000 file - if it's newer than the patch0.000 included in my mod, then there's a chance it won't work and I'll need to repack the mod to work with the new update. More likely than not, however, it will work - past updates to the game have used an additional new patch file, instead of updating the existing patch files (which means that any mods you run won't get broken unless Eidos specifically updates one of our modified game elements).
Reply With Quote
  #48  
Old 03-16-2012, 03:48 PM
Gvaz's Avatar
Gvaz Gvaz is offline
Gamer
 
Join Date: Nov 2010
Location: boston
Posts: 68
Default

I'm pretty sure it wont work. I hope you figure out some way to release it for the latest version!

Yep, it's 12/30/2011 on the original patch0.000

yours is 9/23/2011

edit: it's also basically the same exact size of the patch0.000 file, so I don't know why you couldn't redistribute it

edit2: Tried the small weapons, big stacks, works perfectly fine on 1.3

Last edited by Gvaz; 03-17-2012 at 09:37 PM.
Reply With Quote
  #49  
Old 03-03-2013, 11:27 AM
Mike89 Mike89 is offline
Gamer
 
Join Date: Apr 2003
Location: California
Posts: 93
Default

Is this going to work on patch 1.4.651.0?
__________________
I7 3770K @ 4.4 gig, ASRock Z77 Extreme6, 16 Gigs DDR3 1600 , EVGA GTX 680, X-Fi Xtreme Gamer Pro, Z-5500 5.1, Corsair TX750w, Windows 7 Pro x64
Reply With Quote
  #50  
Old 03-04-2013, 06:29 PM
lapdragon lapdragon is offline
New Player
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 20
Default

Looks like there's an issue with it in the current version (the mod works, but the UI is all out of position) - I've got a couple things on my plate right now, but I'll try to get this updated soon.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -8. The time now is 07:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.