Results 1 to 18 of 18

Thread: Skip intro movies? Remove subtitles?

  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14

    Default Skip intro movies? Remove subtitles?

    Anyone figure out how to remove the obnoxiously unskippable intro logos? Or know the location/path of the files responsible?

    How about killing subtitles? - I couldn't find it in any of the settings menus. I'm sure it's there... right?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    65

    Default

    Yeah I found that irritating too, some parts about DX:HR have left me disappointed, this is probably going in that list

  3. #3
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Wimbledon
    Posts
    3,672

    Default

    The subtitle toggle is in the video options..
    http://www.imdb.com/name/nm1255523/ <-thas me hehe
    Twitter: @jaywalker2309
    - My opinion is my own and not that of the company.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    14

    Default

    Actually it's under 'audio' options - I found it.

    Now how about those intro movies - where are they located? Are there .bik files somewhere? I looked in the DX:HR folder under steamapps and I'm hoping the intro logos aren't hard coded in what few files are in there. Not much to be found in Documents or appdata etc..

  5. #5
    Join Date
    Apr 1998
    Location
    Wimbledon
    Posts
    3,672

    Default

    Quote Originally Posted by Muze View Post
    Actually it's under 'audio' options - I found it.

    Now how about those intro movies - where are they located? Are there .bik files somewhere? I looked in the DX:HR folder under steamapps and I'm hoping the intro logos aren't hard coded in what few files are in there. Not much to be found in Documents or appdata etc..
    was trying to remember off top of me head i knew it was in there somewhere

    as for the videos they are all contained in the bigfiles..
    http://www.imdb.com/name/nm1255523/ <-thas me hehe
    Twitter: @jaywalker2309
    - My opinion is my own and not that of the company.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    16

    Default

    And where is the game actually installed to. Being searching my h/d but can't find the directory.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    5

    Default

    Quote Originally Posted by Yardwaste View Post
    And where is the game actually installed to. Being searching my h/d but can't find the directory.
    c:/program files(x86)/steam/steamapps/common/deus... on vista and xp

  8. #8
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    65

    Default

    If you figure out how to bypass the intro sequence do give the gift to the community

  9. #9
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default

    So, how do you open a .bigfile?

  10. #10
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10

    Default

    I've found how to unpack the bigfiles but haven't found how to repack them or where the logo files are yet.

    If anyone is interested, PM me (in case discussing this is against forum rules).

  11. #11
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Molasses View Post
    c:/program files(x86)/steam/steamapps/common/deus... on vista and xp
    Thankyou!!

    And, Eidos, please patch the game so we can bypass the intros with a press of the esc key.

  12. #12
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    23

    Default

    Right clicking game title on STEAM and choosing CREATE SHORCUT - loading game using this shortcut located on your desktop should remove all intro scenes.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10

    Default

    Shortcut didn't work (and don't see how it could without some switches added).

    Saloei, you've tried this and it has worked for you?

    If so, could you please right-click the shortcut, go to properties and copy the contents of the "target" field and post the contents? That should show any switches used in the shortcut.


    I don't understand how so much effort can be put into a game and something as ridiculous as this is overlooked. Esc, Enter, or Spacebar should always bypass the intro sequence if it automatically runs.

    It's stuff like this that gets people looking for hacks.

  14. #14
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3

    Default

    Indeed, this is horrid if it were just one logo it might be okay but you've got to wait for half a dozen.

    I already bought the game, you don't need to advertise it to me again.

    Or are you trying to remind me each time I load the game, what companies like to pull this obnoxious BS.

  15. #15
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    23

    Default

    the ads are back! when i first created the icon the ads didn't play. can't explain it.
    AMD 965BE@ 4200ghz - 4 GB RAM - RADEON 6990 @950
    WINDOWS 7U 32BIT

  16. #16
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    41

    Default

    If you find the solution, share ! I can't stand these ads at the game start. I own a PC, not a PS3 ! I want to skip them !

  17. #17
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1

    Default

    Subtitles are in Audio

    Nointro link is here http://www.gamefaqs.com/boards/94409...0137370?page=2

    You have to download a different patch0.000 (of 33,323kb instead of 28,076).

    Worked for me like a charm

  18. #18
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    10

    Default

    Thanks, works for me too!

    I've unpacked both versions of patch0.000 and compared the contents to see what has changed.

    The patched file is a couple of MB larger with the same number of files (35).

    The size difference is due to the following file being changed:
    \default\pc-w\globaloutershell.drm

    Original size is 2,861,740
    Modified size is 8,236,476

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •